Fata nevazuta a Ciucasului

Poteci innoite va asteapta in masivul Ciucas! AMC si Salvamont Brasov au incheiat o saptamana si un pic de munca in comun si astea-s rezultatele:

Varful Ciucas-Poiana Dalghiului (CR), Cabana Ciucas – Vama Buzaului (CA), astea-s gata, asteapta doar sageti indicatoare noi. In cateva saptamani vor fi la locul lor.

Am refacut traseul CR de la Cabana Ciucas spre Poiana Teslei si CA din Poiana Dalghiului pana in Poiana Teslei aproape in totalitate. Lipsesc mici portiuni in zona Teslei. Da’ le terminam cand vom instala sagetile indicatoare.

A fost vreme rea, soare cam cu portia si ploaie din belsug. Asa ca vom reveni in zile mai frumoase.

In etapa asta, insa, am facut o multime de treaba: s-au plantat catre zece stalpi noi, din care cinci pe partea de gol a traseului de la varful Ciucas spre Poiana Dalghiului, s-au curatat doboraturile de pe potecile refacute (si n-au fost chiar putine), s-au revopsit semnele de marcaj si stalpii existenti.

Multi voluntari, de la Tulcea pan’ la Valcea (n-am gasit alta rima...) au fost alaturi de noi si cu ajutorul lor azi putem spune ca tinta a fost atinsa, chiar daca vremea a fost potrivnica. Multumim, prieteni, va mai asteptam!

Fata nevazuta a Ciucasului

Galerie Foto