2 la sută

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Asociația Montană Carpați și hai să ne întâlnim la refugiul nostru din Șaua Scării, Munții Făgăraș!

Asociația Montană Carpați își dorește, cu ajutorul tău, să construiască un refugiu în Munții Făgăraș în locul celui distrus din Șaua Scării. Fiind una dintre cele mai spectaculoase zone din Carpați este și foarte frecventată de turiști, iar vremea la acea altitudine este aspră și imprevizibilă. Prin urmare este necesar un nou refugiu care să fie un sprijin important pentru salvarea vieților noastre în drumeții, găzduindu-ne.

Pentru a putea realiza acest refugiu avem nevoie de ajutor. 2% nu e mult, individual, dar va fi temelia unui refugiu de care ne vom bucura toți.

De ce să redirecționezi 2% către Asociația Montană Carpați?

Asociația Montană Carpați, înființată acum zece ani, este una activă în domeniul montan, cu precădere în zona care ține de infrastructura pentru turism montan pedestru. Ne propunem să reunim iubitori ai muntelui și naturii în vederea construirii unui refugiu montan care are drept scop salvarea vieților celor ce merg în drumeții. Poate cunoști traseele realizate de noi, poate refugiile întreținute de noi, poate ne cunoști sau poate ne vom cunoaște în curând, bucurându-ne de un refugiu în Șaua Scării și minunându-ne împreună de priveliștea de poveste pe care ne-o oferă Munții Făgăraș.

Redirecționează 2% către Asociația Montană Carpați, nu pierzi nimic, câștigi un refugiu!

Cum poți face asta?

Descarcă formular de aici: Descarca formularul 230

Ce înseamnă 2%?

Conform Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, sistemul 2% permite contribuabililor, persoane fizice, să direcţioneze 2% din impozitul pe venit către o entitate non-profit (ONG). Astfel, chiar cetățenii decid ce se întâmplă cu o parte a impozitului datorat statului.

Atenție!

Dacă nu direcționezi aceşti 2% către un ONG, procentul respectiv rămâne în bugetul statului.