Procedură

*** Dacă doriţi să mergeţi în TURE pe munte, vă rugăm să urmăriţi prima pagină, pentru a vedea când se organizează turele „Prin munţi cu AMC”. În cadrul acestor ture aveţi ocazia să ne cunoaşteţi, să aflaţi despre proiectele şi activităţile noastre şi să vă formaţi un grup de prieteni cu care să mergeţi pe munte. Puteţi participa la aceste ture chiar şi dacă nu sunteţi membru AMC. Detalii aici.

*** Dacă doriţi să participaţi la ATELIERELE pe care le organizăm pentru începători (căţărare, alpinism, schi, prim ajutor etc.), vă rugăm să urmăriţi prima pagină şi anunţurile publicate pe portalul carpati.org. Puteţi participa la aceste ateliere chiar şi dacă nu sunteţi membru AMC. Detalii aici.

*** Dacă doriţi să participaţi la activităţile de REMARCARE, o puteţi face în calitate de voluntar, completând acest formular. Veţi fi incluşi automat în baza de date de voluntari AMC. Astfel, atunci când se anunţă o activitate de remarcare, veţi primi automat un e-mail cu informaţii despre respectiva activitate. Puteţi participa la aceste activităţi practice chiar şi dacă nu sunteţi membru AMC. Detalii aici.

*** Dacă doriţi să sprijiniţi activităţile AMC din punct de vedere FINANCIAR, vă rugăm să citiţi informaţiile de aici, pentru donaţii, şi de aici, pentru redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către AMC.

*** Dacă doriţi să sprijiniţi activităţile AMC în calitate de MEMBRU ACTIV (organizare/ coordonare de activităţi), vă rugăm să urmaţi paşii de aici.

Citiţi mai mult: