Adeziune

Asociaţia Montană Carpaţi reuneşte membri cu aceleaşi pasiuni şi idei - oameni pasionaţi de munte în special şi de natură în general, cu iniţiativă şi dorinţă de implicare.

AMC oferă cadrul în care membrii săi propun idei şi proiecte, punându-le apoi în practică, cu sprijinul echipei de conducere. Astfel, aceştia învaţă să interacţioneze şi să lucreze cu alţi oameni, să comunice cu aceştia, să gestioneze proiecte, dezvoltându-şi astfel abilităţile şi personalitatea. În acelaşi timp, membrii AMC leagă prietenii şi descoperă împreună satisfacţia de a avea alături oameni cu pasiuni şi interese similare.

Conform Statutului, poate deveni membru al Asociaţiei „orice persoană fizică, indiferent de sex, naţionalitate, apartenenţă politică sau credinţă religioasă, dacă îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

a) Acceptă prevederile Actului Constitutiv, ale Statutului şi ale Regulamentului de Ordine Interioară;
b) Doreşte să sprijine realizarea obiectivelor propuse sau să participe direct la realizarea acestora;
c) A contribuit, în prealabil, la activităţi organizate/coordonate de Asociaţie, iar conduita respectivei persoane a fost apreciată de către Consiliul Director ca nefiind contrară scopului Asociaţiei;
d) Nu este membru al altor organizaţii – persoane juridice de drept public sau privat – ale căror scopuri şi activităţi vin în contradicţie cu scopul Asociaţiei;
e) Nu a suferit condamnări penale definitive.
"

În cazul în care doriţi să deveniţi membri activi AMC, vă rugăm să urmaţi paşii de mai jos:

•    Imprimaţi, completaţi şi semnaţi adeziunea

•    Scanaţi adeziunea şi cartea de identitate (sau o copie a acesteia)

•    Trimiteţi-le la adresa asociatie [AT] carpati [PUNCT] org

Consiliul Director va transmite un răspuns în termen de 15 zile calendaristice de la data primirii adeziunii.

ATENŢIE!

*** În cazul în care îndepliniţi toate condiţiile de mai sus şi membrii Consiliului Director aprobă solicitarea de înscriere, nu mai trebuie decât să achitaţi cotizaţia pentru restul de luni rămase din anul curent (detalii aici).

Imediat ce se înregistrează plata, veţi primi o notificare conform căreia sunteţi în mod oficial membru AMC. Felicitări! :)

*** În cazul în care îndepliniţi condiţiile de mai sus, cu excepţia celei de la lit. c), puteţi participa la activităţile Asociaţiei, fără a avea obligaţia de a achita cotizaţia. În funcţie de activitatea şi implicarea voastră, membrii Consiliului Director vor răspunde ulterior solicitării de înscriere.

Notă: Statutul de membru al portalului carpati.org nu aduce automat şi obligatoriu statutul de membru al Asociaţiei.

Atelier prim ajutor II (2013)